Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Hujber: "Igramo protiv karakterne momčadi - Goricu su svi već bili otpisali"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.05.23. | 13:35

Subotnji ogled na Aldo Drosini počinje u 19.10

Istra 1961 u subotu s početkom do 19.10 sati na Aldo Drosini dočekuje Goricu, a taj su susret najavili trener Puležana Gonzalo Garcia i igrač Luka Hujber.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Pred nama su posljednje tri utakmice. Počinjemo sutra s Goricom i očekuje nas teška utakmica. Njima se dosta sreća promijenila, ali nije samo sreća, nego su i napredovali, dobra su momčad, prikupili su dosta bodova. Svakako jedan od najboljih timova u drugom dijelu sezone. Pokušat ćemo zaboraviti na prošlu utakmicu s Goricom, koja je bila jedna od najluđih u cijeloj sezoni, borit ćemo se i pokušati uzeti tri boda sutra na Drosini. Matematički još imamo šanse za Europu, ali naravno sve ovisi o prestale tri utakmice koje su pred nama. Igrači su spremni, motivirani, dobro treniraju i borit ćemo se do zadnje utakmice“, naglasio je strateg Istre 1961.

Na sličnom tragu je i Hujber.

„Osigurali smo ostanak, a sada se borimo za Europu i to je temelj dobre atmosfere u momčadi. Što se tiče Gorice, očekuje nas teška utakmica jer igramo protiv momčadi koja se bori za ostanak i koja je u jako dobrom pozitivnom nizu, sa sedam utakmica bez poraza, što dovoljno govori o njima. Svi su ih otpisali ali pokazali su karakter i da su ozbiljna momčad, zato mi sutra moramo biti oprezni. Nadamo se pobjedi pred našim navijačima i da zaključimo još jednu utakmicu, očekujemo tri boda“, podvukao je Hujber. (rv)



Tagovi

Istra 1961HNK GoricaHNLGonzalo GarciaLuka Hujber

Ostale Vijesti