Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

"Htjeli biste gledati Rukavinu, ali i da vratimo Oršića. Ne, mislim da njegov povratak nije realan! Prijelazni rok? Zadovoljan sam"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.02.23. | 17:55

Nakon što je prokomentirao pobjedu (3:1) svoje momčadi u Varaždinu, Ante Čačić progovorio i o ostalim temama iz sportskog sektora

Pobjeda u Varaždinu bila je prilika i da Ante Čačić progovori o drugim temama iz svog sportskog sektora. Prijelazni rok je tek završio, komentari prema poslu koji je odradio Dinamo uglavnom nisu pozitivini, stigao je samo Mauro Perković, a Modri nisu nadomjestili, barem dolaskom novog igrača, odlazak Oršića. Nekoliko je igrača i klubova poslalo Modrima 'obijenicu' i na ljeto ih čeka težak posao, u malo vremena trebat će složiti europsku momčad. No, sportski direktor Ante Čačić razmišlja drugačije.

"Jako sam zadovoljan prijelaznim rokom, doveli smo što smo željeli. Nije to pravi rok, to je zimski prijelazni rok, teško se i klubovi odriču igrača usred sezone. Ali, nismo dovodili da bi se radila promenada i da bismo gomilali igrače, već smo dovodili ciljano, da pokrijemo pozicije koje trebamo pokriti. Gledam ispred sebe, gledamo što imamo u školi, sad smo doveli Perkovića, nastavit ćemo to činiti i na ostalim pozicijama. Dosta ćemo skautirati do ljeta, gledati utakmice, želimo do ljeta imati jasnu sliku, a onda će po potrebi reagirati.", rekao je Čačić.

Pojavila se priča da je postojala ideja za povratak Mislava Oršića, na posudbu?

"Iskreno, pročitao sam izjavu njegova menadžera Hucike, ništa drugo o tome ne znam. Ali, nije to niti realno."

Možda na ljeto?

"Nije realnio niti na ljeto. Uostalom, vi biste gledali Rukavinu, a onda biste i doveli Oršića? No, mislim da nije realno i zato što ga je Southampton kupio i neće ga se samo tako odreći. A poznavajući Mislava on će se marljivošću i kvalitetom izboriti za priliku i prostor u Engleskoj. Tako da o tome nije realno pričati.", zaključio je Čačić.



Tagovi

GNK DinamoMislav OršićGabriel RukavinaAnte ČačićNK VaraždinHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti