REUTERS/Murad Sezer
REUTERS/Murad Sezer

HSV doveo zamjenu za Vuškovića, stigao je stoper ponikao u Atletico Madridu i bio suigač Vidi

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.01.23. | 14:18

Došao je na posudbu s pravom otkupa

Nakon što je stigla suspenzija za hrvatskog stopera Marija Vuškovića zbog dopinga, gdje će tek trebati dokazati svoju nevinost, njegov klub HSV bacio se u potragu za njegovom zamjenom. Marija čeka očitovanje pred Njemačkim savezom, a tražio je i DNK test jer je uvjeren u svoju nevinost. Za to vrijeme HSV-u treba popuna na njegovoj poziciji koju su pronašli u Turskoj.

U Hamburg je stigao je 24-godišnji španjolski branič Francisco Montero. On je stigao na posudbu s pravom otkupa iz turskog Bešiktaša za kojeg je upisao ukupno 46 nastupa. Montero je inače ponikao u Atletico Madridu koji ima pravo na 50 posto njegovog budućeg transfera. Prošao je sve dobne kategorije madridskog kluba, a bio je i na posudbi u Deportivo La Coruñi.

Bešiktaš ga je prvo doveo na posudbu koju je platio pola milijuna eura, a potom su ga otkupili od Atletica za 750 tisuća iako mu je vrijednost po Transfermarktu tad bila 3.7 milijuna eura. Montero je nekad puno obećavao, a cijena mu je najveća bila na 10 milijuna eura po TM-u. Od tog vrhunca je u stalnom padu i trenutno ga cijene na 2.5 milijuna eura.

Za mladu španjolsku reprezentaciju upisao je jedan nastup, a za prvu momčad Atletica je odigrao i dvije utakmice u grupnoj fazi Lige prvaka. Isto natjecanje igrao je i za Beškitaš gdje je bio suigrač Domagoju Vidi. (rv)



Tagovi

Mario VuškovićDomagoj VidaBešiktaš

Ostale Vijesti