Chris Nicoll-USA TODAY Sports
Chris Nicoll-USA TODAY Sports

Hrvatski veznjak uvršten u All-Star momčad MLS-a

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 05.08.21. | 13:50

Vukovarac u društvu Nanija i Chicharita

Među 28 nogometaša MLS-a koji će 25. kolovoza odmjeriti snage protiv najboljih igrača meksičke lige izabran je i Vukovarac Damir Kreilach. Ovaj bivši veznjak Rijeke u MLS-u igra od 2018. godine i jedan je od istaknutijih igrača američke lige.

Već u prvoj sezoni kada je prešao iz Union Berlina u Real Salt Lake zabio je 15 golova i asistirao 10 puta. U aktualnoj sezoni je zabio sedam golova i pet puta asistirao u 15 utakmica.

Izbor All-Star momčadi vršio se tako da su 13 igrača izglasali navijači, mediji i igrači, još 13 odabrao je All-Star trener Bob Bradley, a dva glavni čovjek lige Don Garber. Od ostalih poznatih igrača možemo izdvojiti dva bivša napadača Manchester Uniteda, Portugalca Nanija i Meksikanca Chicharita, a u sastavu je i bivši Arsenalov napadač Carlos Vela.

Kreilach je započeo seniorsku karijeru u Rijeci za koju je nastupao 144 puta od 2007. do 2013. godine i zabio 19 golova. Ostao je upamćen po sjajnom udarcu iz daleka , a na vrhuncu karijere zamalo se našao na popisu hrvatske reprezentacije.


All-Star momčad MLS-a:

Vratari: Matt Turner, Pedro Gallese

Obrana: Walker Zimmerman, Yeimar, Kai Wagner, James Sands, Alex Roldan, Miles Robinson, Nouhou, Jesus David Murillo, Julian Araujo

Vezni red: Lucas Zelarayan, Cristian Roldan, Emanuel Reynoso, Joao Paulo, DAMIR KREILACH, Carles Gil, Eduard Atuesta

Napad: Carlos Vela, Daniel Salloi, Raul Ruidiaz, Diego Rossi, Ricardo Pepi, Nani, Chicharito, Cade Cowell, Tajon Buchanan, Gustavo Bou


Tagovi

Damir KreilachReal Salt LakeMLSAll Star

Ostale Vijesti