Reuters/Ed Sykes
Reuters/Ed Sykes

Hrvatski napadač ljutit na izbornika: „Saznao sam u televizijskom prijenosu da nisam na popisu“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.02.23. | 12:23

Dodao je kako je od klupskog kolege vidio kako izgleda medalja se SP-a.

Najefikasniji hrvatski napadač ove sezone, Antonio Mirko Čolak, nije se našao na popisu putnika za Katar gdje je hrvatska nogometna reprezentacija u konačnici osvojila treće mjesto.

Čolak je na fenomenalan način otvorio sezonu, u Rangersu su već nakon pola godine što je Čokigol stigao uvjereni kako je njegova kupovina sjajna klupska odluka, ali iako je 29-godišnjak ove sezone igrao sjajno u dresu novog kluba, Zlatko Dalić ga ipak nije pozvao na SP.

Izbornikovu odluku mnogi su razumjeli, ali ima onih koji vjeruju da je Čolak trebao biti ispred Budimira. Bilo kako bilo, Čolaka, izgleda, nije toliko pogodila činjenica da je izostao poziv, koliko način na kojeg je saznao da nije jedan od putnika.

"Nije me ni nazvao (izbornik Dalić, op.a.). Saznao sam televizijskom prijenosu da nisam na popisu. No, ne želim to više komentirati, to je prošlost", rekao je Čolak, koji je potom naglasio:

"Bio sam jako sretan zbog Hrvatske, zbog onoga što smo postigli. Osvojiti još jednu medalju je nevjerojatan uspjeh. Nadam se da ću u budućnosti i sam biti dio toga, a to će to zavisiti od mojih nastupa."

Čokijev klupski suigrač, Borna Barišić, bio je član reprezentacije te je na SP-u odigrao 116 minuta u prvoj nokaut rundi protiv Japana.

"Uzeo sam njegovu medalju i pogledao je, prilično je teška bila. Slušao sam njegova priče i dobio prave insajderske informacije kako je bilo".



Tagovi

Antonio ČolakAntonio-Mirko ČolakRangersHrvatska nogometna reprezentacijaHNS

Ostale Vijesti