REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Hrvatski maestro propušta Napoli, ali sprema se za Granadu ili Betis

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.11.23. | 12:49

Ancelotti je bio u pravu

Za utorak ujutro bile su zakazane dodatne liječničke pretrage ozljede Luke Modrića zbog koje je napustio igru protiv Cadiza u 68. Minuti, a vijesti su ohrabrujuće po sve pristaše Real Madrida i hrvatske nogometne reprezentacije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski vezist nije ozbiljnije ozlijeđen, baš kako je pred novinarima bio procijenio iskusni trener Kraljevskog kluba Carlo Ancelotti, kazavši da je Luka samo “preoptereto stražnji dio bedrenog mišića”.

"Ne čini se ništa ozbiljno. Riječ je o snažnom preopterećenju", rekao je dužnosnik Real Madrida Mihi Dobrašinu za Hinu nakon rezultata pretrage.

"Sutra neće biti u sastavu kako ne bismo riskirali. Dan za danom ćemo pratiti njegovo stanje. Bude li oporavak uspješan i brz, bit će u momčadi za utakmicu s Granadom. Ne bude li takav, bit će u sastavu za susret s Betisom", dodao je.

Tako će Hrvatski maestro propustiti samo utakmicu protiv Napolija u Ligi prvaka u srijedu navečer, ali mogao bi biti spreman već za vikend kad Real Madrid (subota, 18.30) igra protiv Granade, a u najgorem slučaju sedam dana kasnije kad Los Blancosi gostuju u Sevilli kod Betisa (16.15), javila je ranije jutros dobro informirana sa Santiago Bernabeua, španjolska novinarka Arancha Rodriguez, koju su citirali ostali.


(G, Hina)


Tagovi

Luka ModrićReal MadridCarlo AncelottiNapoliLiga prvakaGranadaBetisPrimeraLa Liga

Ostale Vijesti