Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Hrvatski drugoligaš ostao bez trenera nakon poraza u derbiju u kojem su 54 minute imali igrača više

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.12.21. | 13:37

Presudio mu je pogodak u 91. minuti utakmice.

Tomislav Steinbruckner dao je otkaz na mjestu glavnog trenera BSK Bijelog Brda nakon nešto manje od dvije godine na čelu kluba.

Dugi niz godina Steinbruckner je bio član Osijeka u raznim ulogama, a od rujna 2008. godine do kolovoza 2010. godine bio je i prvi trener kluba. Prije dolaska u BSK bio je trener druge momčadi, trener kadeta, a potom i juniora bijelo – plavih, a vodio je još i Novigrad te drugu momčad američkog  Terengganua.

Steinbruckner je otišao iz BSK-a nakon poraza od Cibalije u posljednjem prvenstvenom kolu. Iako su Nebeskoplavi 54 minute imali igrača manje na terenu, pogotkom Mešanovića u prvoj minuti dodanog vremena na kraju su uspjeli doći do vrijedne domaće pobjede kojom su stigli na svega dva boda od osmoplasiranog BSK-a.

Prošlu sezonu momčad iz Bijelog Brda završila je na trećem mjestu prvenstvenog poretka, a najzaslužniji za to je bio Marko Dabro koji je u sezoni postigao 30 pogodaka. BSK je na početku ove sezone nesretno ispao od Dinama u Hrvatskom kupu, iako su protiv Plavih odigrali sjajnu utakmicu u kojoj je presudan bio pogodak Mislava Oršića koji je matirao vratara domaćeg sastava direktnim pogotkom iz udarca iz kuta.


Tagovi

Tomislav SteinbrucknerBSK Bijelo Brdo2. HNLHNL

Ostale Vijesti