Hrvatski dragovoljac se pojačava, potpisali dvogodišnji ugovor s veznjakom

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.06.21. | 15:26

U Siget je stigao još u veljači

Hrvatski dragovoljac prošle sezone osigurao je povratak u HNL, a za novu sezonu krenuli su sa slaganjem rostera.

Danas su potpisali na dvije godine ugovor s 33-gdoišnjim veznjakom Marko Bašićem, koji je u Hrvatski dragovoljac stigao još u veljači ove godine te se u kratkom roku pokazao kao pojačanje za klub.

“Jako sam uzbuđen zbog novog izazova. Mislim da će ovo biti jedna jako lijepa priča. Gdje god da dođeš, svi znaju za Hrvatski dragovoljac. Ovo je klub s velikom tradicijom.”, rekao je Bašić nakon potpisa i dodao:

„Naš glavni cilj je ostanak u 1. HNL-u! Svi su nas podcijenili, to je naša realnost. Međutim, mislim da možemo puno ostvariti. Mi sami imamo velika očekivanja. Naš glavni cilj je ostanak u 1. HNL-u! Svi su nas podcijenili, to je naša realnost. Međutim, mislim da možemo puno ostvariti. Mi sami imamo velika očekivanja. Moji najveći idoli su Xavi, Iniesta i Busquets! Neponovljiva generacija Barcelone! Svaki igrač treba prvo gledati sebe, ali i naučiti ponešto od drugih, iskusnijih igrača.“, kazao je Bašić.

Bašić je ranije u karijeri branio boje kultnog Kamen Ingrada iz kojeg se otisnuo u švicarski Lugano, a potom i u Grasshoppers. Iz Švicarske je u veljači 2020. godine otišao u kineski klub TZ Yuanda odakle je došao do Dragovoljca.

Dragovoljac iduće sezone neće biti u mogućnosti igrati na svom stadionu, a domaće utakmice igrat će u Kranjčevićevoj. Predsjednik kluba Marinko Perić najavio je u izjavi za SN iznenađenja u igračkom kadru i da ne planiraju u HNL-u biti samo prolaznici.

"Strpite se još koji dan, bit će velikih iznenađenja. Dolazi još deset igrača iz Hrvatske i inozemstva, ali trenutno vam ne mogu otkriti njihova imena do realizacije posla. Jednostavno ne bih želio da nam zbog brzopletosti netko iz drugih konkurentnih klubova pokvari posao", zaključio je Perić.


Tagovi

Marko BašićHrvatski dragovoljacHNLHNL ikonePrva HNL

Ostale Vijesti