Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska sutkinja dijeli pravdu na utakmici četverostrukog prvaka svijeta!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.11.21. | 11:59

Četvrti sudac bit će Igor Pajač, dok će u VAR sobi biti Duje Strukan i Bojan Zobenica.

Ivana Martinčić sudit će utakmicu u Skupini J u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo između Njemačke i Lihtenštajna koja je na rasporedu za dva dana u Wolfsburgu. Nijemci su već osigurali prvo mjesto i direktan plasman za SP, baš kao što je i Lihtenštajn sigurno posljednja momčad skupine te će tako i ostati.

36-godišnja sutkinja iz Koprivnice ove je sezone dijelila pravdu u dva prvoligaška ogleda. Debitirala je u Gorici gdje su istoimeni domaćin i Hrvatski dragovoljac odigrali susret bez pobjednika (1:1), dok je ovog vikenda odradila veoma dobar posao na Poljudu kad je Hajduk s 2:0 slavio protiv Hrvatskog dragovoljca.

Hrvatskoj sutkinji bit će ovo prva utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a nadređeni su se pobrinuli da ne bude jedan od onih 'visokog rizika'.

Prvi pomoćni bit će Goran Pataki, druga pomoćna sutkinja Sanja Rođak – Karšić, dok će četvrti sudac na ovom ogledu biti Igor Pajač. U VAR sobi bit će Duje Strukan, a njemu će asistirati Bojan Zobenica.

Što se tiče utakmice između Hrvatske i Malte, glavnu riječ vodit će Deniz Aytekin iz Njemačke. Četvrti sudac bit će Floiran Badstubner, dok će u VAR sobi biti Christian Dingert i pomoćnik mu Gunter Perl.



Tagovi

Ivana MartinčićNjemačka nogometna reprezentacijaLihtenštajnKvalifikacije za Svjetsko prvenstvo

Ostale Vijesti