Hrvat zabio, Nadal i NBA legenda slavili promociju kluba u La Ligu (VIDEO/FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.06.19. | 09:20

Nevjerojatan podvig.

Nogometaši Mallorce uspjeli su ovog vikenda napraviti veliki preokret i izboriti plasman u najelitniji rang španjolskog nogometa. U play-offu La Lige 2, u prvoj utakmici Deportivo La Coruna je slavila rezultatom 2-0 i tako došla nadomak plasmanu u prvu ligu.

Međutim, momci s najvećeg otoka u Španjolskoj imali su druge planove, u kojima je sudjelovao i hrvatski napadač Ante Budimir. 27-godišnji nogometaš izbacio je svog čuvara jednim 'tunelom' u 21. minuti, da bi se potom namjestio na lijevu nogu poentiravši s vrha šesnaesterca za 1-0.

S tim rezultatom otišlo se na odmor, da bi u dugom poluvremenu ukupni rezultat poravnao Sevilla u 62. minuti, a potpuno ludilo na stadionu Iberostar donio je Abdon Prats desetak minuta prije kraja.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, navijači su uletjeli u teren proslaviti promociju u Primeru sa svojim ljubimcima, a kamere su uhvatile i Rafaela Nadala, velikog navijača kluba sa svog rodnog otoka, kao i NBA legendu Stevea Nasha, koji je ujedno i suvlasnik novopečenog španjolskog prvoligaša.

 

 

 

 

 

 

 

(Foto: screenshot)


Tagovi

MallorcaSteve NashAnte BudimirRafael Nadal

Ostale Vijesti