Hrvat novim golom zauzeo vrh liste strijelaca u MLS-u, ali ispao u četvrtfinalu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.11.18. | 08:56

Novi pogodak bivšeg igrača Rijeke.

U uzvratu četvrtfinalne faze play-offa u američkom MLS-u, nogometaši Sporting Kansas Citya pobijedili su Real Salt Lake rezultatom 4-2. Prva utakmica završila je remijem (1-1) čime je Kansas osigurao prolaz u polufinale.

Zanimljiva vijest za za sve zaljubljenike u američki 'soccer' je novi pogodak Damira Kreilacha. Nekadašnji veznjak Rijeke i Union Berlina od veljače igra u Real Salt Lakeu, a u tih desetak mjeseci skupio je 15 golova. Posljednji je došao upravo u ovom dvoboju pri vodstvu Kansasa 3-1. Plata je centrirao iz kornera, a 29-godišnji Hrvat glavom je zabio za smanjenje vodstva. Ipak, to nije bilo dovoljno gostima da dođu do prolaza, a sudbinu im je zapečatio Salloi u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

Kreilachu je ovog 3. pogodak u play-offu čime je zasjeo na vrh ljestvice strijelaca. Jednak broj golova ima Ruidiaz iz Seattle Soundersa, ali Vukovarac ima i 2 asistencije zboh čega je sam na vrhu.

Na žalost, izgledno je da će ga neki prestići s obzirom da se moraju odigrati još polufinale i finale. Prvi polufinalni par čine Kansas i Portland Timbersi dok su drugi Atlanta United i New York Red Bulls.

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

MLSReal Salt LakeDamir Kreilach

Ostale Vijesti