Horor start Žutog: Kayserispor pregažen, Kvržić pocrvenio, dotukla ih bivša zvijezda Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 18.01.20. | 13:55

Užasan početak polusezone.

Nakon zimske pauze nastavilo se tursko prvenstvo, a Robert Prosinečki i njegov Kayserispor doživjeli su pravi potop kod Alanyaspora koji je stigao do treće uzastopne pobjede. Završilo je 5:1, a važne su uloge imala dva poznata imena iz Prve HNL.

Naime, posao je domaćinima u svojem debiju olakšao Zoran Kvržić, kojeg je ove zime Prosinečki doveo u Kayserispor. On je u 45. minuti zbog brutalnog prekršaja prvo dobio žuti karton, ali se sudac nakon pregleda VAR-a predomislio i pokazao izravno isključenje. Bilo je to kod 1:0 vodstva domaćina golom Tzavellasa. 

S igračem više, Alanyaspor je napunio mrežu gostiju. Zabijali su Bakasetas i Papis Cisse, da bi za 4:0 poentirao Junior Fernandes, Čileanac koji nam je dobro poznat iz Dinama. Tri minute nakon njegovog gola, Henrique je u 87. minuti zabio počasni pogodak za goste, ali im je Fernandes još jednom zapaprio u sudačkoj nadoknadi za svoj drugi gol na utakmici, odnosno konačnih 5:1.

Horor start za Prosinečkog i Kvržića, koji će imati težak zadatak da spase klub od ispadanja. Trenutno su posljednja momčad lige s 10 bodova iz 18 kola.

(foto: Reuters)


Tagovi

Junior FernandesZoran KvržićRobert Prosinečki

Ostale Vijesti