foto: Action Images
foto: Action Images

Hoppe donio nadu Schalkeu, Rudari slavili nakon 358 dana! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.01.21. | 16:56

I to baš protiv Kramarića...

Igrala se 42. minuti utakmice protiv Kramarićeva Hoffenheima, a tad je na scenu stupio mladi Amerikanac, Matthew Hoppe i zabio za vodstvo Schalkea od 1:0.

I tu nipošto nije bio kraj - u 57. minuti je Hoppe ponovno bio strijelac, a hat-trick je upotpunio u 63. minuti za veliko slavlje Rudara, koji nisu pobijedili u Bundesligi od 17. siječnja 2020. godine. Za sva tri pogotka, asistirao mu je 23-godišnji Marokanac Amine Harit. Ovim slavljem, Schalke je praktički uduplao svoj konto bodova te su ostavili Mainz na posljednjem mjestu lige sa šest bodova, dok momčad iz Gelsenkirchena ima bod više. Pred njima je još Arminia Bielefeld koja ima 10 bodova.

Harit se i sam upisao u strijelce u 80. minuti za neočekivano uvjerljivo slavlje nekad slavne njemačke momčadi kojoj bi ovo mogao biti nagovještaj nešto svjetlijih dana pod ravnanjem trenera Grossa.

Kramarić se nije posebno proslavio - u 42. minuti je zbog nesportskog ponašanja dobio žuti karton.

Prvi pogodak Hoppea pogledajte OVDJE, za drugi kliknite OVDJE, dok je treći dostupan za pogledati klikom OVDJE.

Haritov pogodak pogledajte OVDJE.

Od ostalih rezultat, izdvojit ćemo visoko slavlje Freiburga protiv Kolna (5:0), a bodove je prosuo, možemo slobodno reći, Bayer koji je odigrao mršavih 1:1 protiv Werdera, iako mogu biti i sretni zbog boda budući da je ekipa iz Bremena prva povela. Toprak je zabio u 52. minuti, a Schick je poravnao na konačnih 1:1 u 70. minuti.

Wolfsburg našeg Josipa Brekala igrao je protiv berlinskog Uniona, a završilo je 2:2 bez povećeg utjecaja našeg reprezentativca na igru gostujućih Vukova.

Sve rezultate pogledaj u donjem prilogu:

foto: Screenshot/rezultati.comfoto: Screenshot/rezultati.com




Tagovi

SchalkeBundesliga

Ostale Vijesti