Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

HNL ikona golom u trećoj minuti nadoknade dovela 'dojučerašnjeg' trećeligaša na bod od vrha 2.HNL

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.11.20. | 16:00

Tomislav Ivković i njegov Inter vodili su u dva navrata, do 87. minute semafor je pokazivao 1:2, ali onda...

Nogometaši Opatije na Kantidi su ugostili prošlogodišnjeg prvoligaša Inter iz Zaprešića.

Iako su gosti vodili u dva navrata, Opatijci su uspjeli okrenuti rezultat te su u konačnici slavili na način da su pobjednički pogodak zabili u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Heroj današnje utakmice bio je Ivor Weitzer, prava HNL ikona i jedan od najboljih igrača 2.HNL koji je danas dva puta poentirao, a sada se izjednačio na trećem mjestu ljestvice strijelaca s osam pogodaka koliko ih ima i Mateo Topić iz NK Sesveta. Bolji od spomenutog dvojca samo su Dragan Juranović iz Dubrave s devet i Marko Dabro iz BSK Bijelog Brda s 14 postignutih pogodaka.

Inter je bolje otvorio utakmicu te su poveli u 14. minuti preko Brune Zdunića. Ivor Weitzer zabio je u 39. za izjednačenje pa se tako na predah otišlo s rezultatom 1:1.

U nastavku, ponovno Inter dolazi u vodstvo, a pogodak je u 60. minuti zabio posuđeni igrač zagrebačke Lokomotive Marko Vranjković.

U samoj završnici utakmice - šok za šokom!

Prvo je Filip Fumić, koji je u igru ušao u 65. minuti, zabio za 2:2, da bi onda u samom finišu utakmice, točnije u trećoj minuti sudačke nadoknade Weitzer zabio svoj drugi pogodak na utakmici za veliko slavlje Opatijaca.

Prošlosezonski trećeligaš tako je pobijedio prošlosezonskog prvoligaša. Inter je ostao na 12. mjestu 2.HNL sa 16 osvojenih boda iz 13 susreta, dok je Opatija sada na trećem mjestu s jednim bodom manje od vodećeg Osijeka II i Hrvatskog Dragovoljca.


Tagovi

2.HNLDruga HNLInter ZaprešićOpatija

Ostale Vijesti