HLEB: Ronaldinho i Deco dolazili su pijani na trening (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.06.19. | 19:45

Nekadašnji veznjak Barcelone i Arsenala otkrio je par zanimljivih detalja za vrijeme njegovog igranja u Barceloni.

Ovaj plemeniti veznjak za reprezentaciju Bjelorusije skupio je 80 nastupa, a njima je nadodao i šest pogodaka. Njegove najbolje partije gledali smo u Stuttgartu, klubu čije je boje branio od 2000.-2005. godine, nakon čega je uslijedio transfer u Arsenal, gdje se zadržao tri sezone. Nakon tri godine provedene u Engleskoj uslijedio je transfer u velikana svjetskog nogometa Barcelonu za 15 milijuna eura, što je najveći transfer u povijesti nekog bjeloruskog nogometaša.

Čim je stigao u Barcu odmah je bilo jasno da nema ono potrebno da se nametne u prvih 11, pa su ga iz redova španjolskog velikana odlučili poslati na tri posudbe, prvo u Stuttgart, zatim u Birmingham i na kraju u Wolfsburg.

Iako u dresu Barce nije skupio puno nastupa (19 nastupa, bez pogodaka) ovaj veznjak u razgovoru za SPORT izjavio je kako su Ronaldinho i Deco na treninge stizali pijani, a da su ih se iz kluba odlučili riješiti samo zato jer ih je bilo strah da jednog dana ne izgube Lea Messija.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/WvL-exsybxo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Iako je riječ o prava dva nogometna romantika, a svojevremeno i najboljeg igrača svijeta (Ronaldinho – 2005.), uprava Barcelone je izgleda napravila dobar potez.

Hleb se rijetko pojavljuje u medijima, ali nakon ove izjave, naša želja, kao i vjerujemo većine nogometnih zaljubljenika, je da ga čujemo čim više, jer nakon ove izjave, tko zna što sve ima za ispričati ovaj slavni Bjelorus.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Alexander Hleb: &quot;Ronaldinho and Deco used to be drunk before they came in for training. Do you know why Barça sold them in 2008? because they were afraid that they would lose Messi.&quot; [SPORT]</p>&mdash; La Senyera (@LaSenyera) <a href="https://twitter.com/LaSenyera/status/1143909180539056128?ref_src=twsrc%5Etfw">June 26, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto:Reuters)


Tagovi

Aleksandr HlebBarcelonaArsenalLionel MessiDecoRonaldinho

Ostale Vijesti