Higuain i Suso se poigrali s Chievom, Pjaca i Pašalić poraženi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.10.18. | 16:56

Golijada na San Siru.

U popodnevnom programu Serie A, najefikasnija utakmica koji smo vidjeli odigrala se na San Siru, gdje je Milan dočekao Chievo i upisao laganu pobjedu. Mrežu gostiju načeo je Higuain u 27. minuti na asistentciju Susa. Ovaj dvojac je na odličan način iskoristio kiks golmana Sorrentina, a ista je kombinacija zaslužna i za drugi gol Rossonera, ukupno četvrti kojeg je ove sezone Pipita zabio u Serie A. Utakmicu je definitivno riješio Bonaventura u 56. minuti, opet na asistenciju izvanrednog Susa. Poraz Chieva ublažila je ikona Serie A – Sergio Pellisier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Utakmica Lazia i Fiorentine bila dosta tvrda i borbena, a prigodu je od prve minute dobio i Marko Pjaca. Odigrao je 80 minuta, ali istaknuo se jedino žutim kartonom u 35. minuti. Milan Badelj svih je 90 minuta prosjedio na klupi. Dvoboj je odlučio ponajbolji golgeter lige – Ciro Immobile, golom u 37. minuti.

 

 

Težak udarac doživjela je Atalanta za koju je Mario Pašalić odigrao 57 minuta. Na domaćem terenu poraženi su od Sampdorije, a jedini strijelac bio je Tonelli u 76. minuti. Momčad iz Bergama nalazi se tek jedno mjesto iznad zone za ispadanje, sa samo jednom pobjedom u osam kola.

> ODIGRAJ Napoli - Sassuolo

Milan – Chievo 3:1
Atalanta – Sampdoria 0:1
Lazio – Fiorentina 1:0

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Serie AGonzalo HiguainSusoMarko PjacaMario Pašalić

Ostale Vijesti