Hendikep za Real: Za finale ostali bez važne napadačke karike

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 22.12.18. | 12:36

Hendikep za madridski sastav.

Danas od 17:30 sati očekuje nas veliko finale Svjetskog klupskog prvenstva u kojem će Al Ain pod vodstvom Zorana Mamića tražiti senzaciju protiv Real Madrida. Ne treba uopće naglašavati kako je prvak Europe golemi favorit, ali danas je objavljena jedna ohrabrujuća vijest za Mamića i ekipu. 

Naime, iz redova španjolske momčadi potvrđeno je kako će nastupiti bez Marca Asensija. Ubojiti krilni napadač ozlijedio je bedreni mišić te je Santiago Solari ostao s opcijom manje za sastav. Nagađa se da će reprezentativac Španjolske izostajati s terena nekoliko tjedana, a možda čak i mjesec dana.

Naravno, to i dalje ne mijenja činjenicu da da je Al Ain potpuni autsajder u današnjem dvoboju, pogotovo jer bi umjesto Asensija trebao startati Gareth Bale. 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Asensio to miss Club World Cup final, could be out for a month <a href="https://t.co/3zKe6Bzmrj">https://t.co/3zKe6Bzmrj</a> <a href="https://t.co/Z7LFFXXseZ">pic.twitter.com/Z7LFFXXseZ</a></p>&mdash; Channel NewsAsia (@ChannelNewsAsia) <a href="https://twitter.com/ChannelNewsAsia/status/1076089203019079680?ref_src=twsrc%5Etfw">December 21, 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

(foto: Reuters)


Tagovi

Marco AsensioSvjetsko klupsko prvenstvo

Ostale Vijesti