Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

Haruki Arai ima novi klub, igrat će s nekadašnjom zvijezdom BVB-a i Uniteda, ali i bivšim stoperom Hajduka

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.07.23. | 12:39

Pisalo se da bi mogao u Zrinjski, ali…

Tresla se brda, rodio se miš. Ta poslovica najbolje opisuje ono što se dogodilo Harukiju Araiju ovog ljeta. Iako je sa Šibenikom ispao iz HNL-a, brzonogi Japanac bio je zanimljiv nekolicini klubova iz regije, ali on se na kraju ipak odlučio vratiti u svoju domovinu te je od danas i službeno postao novi član Cerezo Osake.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Riječ je o japanskom prvoligašu u koji se u ovom trenutku nalazi na petom mjestu J1 lige. Arai će u novom klubu igrati s nekadašnjom zvijezdom BVB-a i Manchester Uniteda, Shinjijem Kagawom, ali i nekadašnjim stoperom Hajduka Matejom Jonjićem. Kapetan Cerezo Osake je Hiroshi Kiyotake koji je svojevremeno bio član Nürnberga, Hannovera 96 i Seville, ali je do daljnjeg 'out' zbog problema sa zadnjom ložom.

Arai je u HNL-u odradio jednu sezonu, a iako je stigao na mala vrata, pokazao se kao upotrebljiv igrač na više pozicija koji protivnicima najviše problema radi svojom hitrinom. Nakon što je postalo jasno da će napustiti Šibenik, pojavile su se glasine kako ga prati nekoliko HNL klubova, ali i prvak BiH Zrinjski, no Arai se u konačnici vratio u Cerezo Osaku te će u svojoj domovini nastaviti igračku karijeru.

U novi klub stigao je na posudbu do kraja kalendarske godine.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Haruki AraiCerezo OsakaJapanLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti