Hannover definitivno otpao, ali Lovrić bi karijeru uskoro mogao nastaviti u Bundesligi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 28.07.20. | 22:35

Glavni igrač Gorice trebao bi napustiti klub ovog ljeta.

Teško je za očekivati da će Kristijan Lovrić ostati u Gorici i nakon ovog ljeta. Najbolji igrač turopoljske momčadi prerastao je Prvu hrvatsku nogometnu ligu te je, osim ako ne pojača redove nekog od hrvatskih velikana, njegov odlazak u inozemstvo najizglednija opcija. Međutim, to neće biti Hannover.

Iako su njemački mediji opširno pisali o interesu tamošnjeg drugoligaša, Sportske novosti prenose kako od toga neće biti ništa. Interesa na HDI Areni ne nedostaju, međutim cifra od četiri milijuna eura za njih je previsoka, a ni 24-godišnji nije raspoložen za drugoligaški nogomet pa makar imao i prefiks Bundeslige.

Prema tome, izvjesno je kako karijeru neće nastaviti u drugoj njemačkoj ligi, ali zato prvoligaši nisu isključeni te kako tvrdi ranije spomenuti izvor interes za Lovrićem pokazali su Augsburg, Werder i Schalke.

Uz to, interes postoji i od strane zasad neimenovanih talijanskih, francuskih, portugalskih i ukrajinskih klubova, a već ranije ove sezone odbijene su ponude Celtica i Hajduka, a spominjao se interes i Galatasaraya.

Lovrić je ove sezone u 31 prvenstvenom nastupu upisao 14 golova i sedam asistencija, a Transfermarkt ga cijeni na četiri milijuna eura.

(Foto: Igor Kralj/Pixsell)


Tagovi

Kristijan Lovrić

Ostale Vijesti