Hamza na izlaznim vratima, Hajduk angažira povratnika?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.05.20. | 18:40

Domaći prvoligaši se snalaze kako znaju i umiju u novonastalim okolnostima. Ako Dinamo ima problema, teško da će itko proći neokrznut.

Hajduk će, izvjesno je, uskoro ostati bez Hamze Barryja.

Vrijedna radilica na sredini terena i jedan od najboljih distributera lopti HNL-a ima ugovor koji mu istječe krajem lipnja, a upućeniji u poljudske kuloare svjedoče kako mu je će tad ujedno i okončati svoju splitsku avanturu.

Splitkski ''bili'' uživat će njegove usluge do isteka ugovora, no već se spremaju za popunjavanje rupa koje će nastati njegovim svlačenjem bijelog dresa. Kako javlja Dalmatinski portal, na putu povratka prema najvećem dalmatinskom gradu je Zvonimir Kožulj.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2529399127166373&width=500" width="500" height="492" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Rođenom Hercegovcu i povremenom reprezentativcu BiH je raskinut ugovor u poljskom Pogon Szczecinu prije mjesec dana, a novi angažman u Hajduku bio bila bi mu prilika da oživi karijeru. 26-godišnjak već je igrao dvije sezone na Poljudu između 2016. i 2018., odigravši ukupno 65 utakmica u kojima je bio strijelce četiri gola.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Hamza BarryZvonimir KožuljHajdukPogon Szczecintransferiotkaz

Ostale Vijesti