foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Halilović ide u redove trećeligaša za kojeg igra bivši Vatreni

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 14.10.20. | 07:31

Nikako da se ustali u nekom klubu...

Mladi hrvatski nogometaš, Alen Halilović, pronašao je - kako trenutno stvari stoje - novu sredinu po raskidanju ugovora s Milanom.

Kako nekada najvećem talentu našeg nogometa ne cvatu ruže, obzirom da je po prekidu ugovora i povratku s posudbe iz Heerenveena, kao najnoviji klub ističe se momčad Arezzo iz talijanske Serie C, čime je nastavljena silazna putanja u karijeri nekoć perspektivnog nogometaša.

Iako, treba reći, talijanski trećeligaš je doveo iskusnog Alessija Cercija te nekoliko mladih reprezentativaca, premda se to zasad ne osjeti jer su u četiri kola osvojili samo bod. Nova pojačanja jasna su želja rukovodstva kluba da se izdigne i priključi vrhu tablicu u borbi za dogiravanje te eventualni plasman u Serie B. Za Arezza također igra i nekadašnji reprezentativac Mate Maleš.

Alen Halilović je tako, prema njihovim procjenama, idealno rješenje za ofenzivniji sustav igre, a i dolazi kao slobodan igrač sa već povećim iskustvom igranja u jakim ligama te se u Arezzu nadaju da bi naš nogometaš u njihovim redovima mogao konsolidirati formu i najaviti neke bolje dane - kako za klub, tako i za sebe, pa makar to bilo u trećem razredu talijanskog nogometa.

Njegove klupske putešestvije uključuju Barcelonu i njenu B momčad (30 nastupa), Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, Milan, Standard Liege i na koncu Heerenveen. Ostaje za vidjeti hoće li Alen pristati na novi, skromni početak...


Tagovi

NogometAlen HalilovićSerie C

Ostale Vijesti