Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Hajduku protiv Lokomotive sudi mladi talent, Pajaču dvoboj u Osijeku, a Titliću gostovanje Dinama

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.09.23. | 17:52

Delegirani su djelitelji pravde za novo kolo Hrvatske nogometne lige.

Stigao je raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora za prvenstvene utakmice 9. kola Hrvatske nogometne lige koje se igraju od 22. do 24. rujna 2023.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kolo će u petak otvoriti dvoboj Osijeka i Varaždina, a glavni sudac bit će Igor Pajač (Sveti Ivan Zelina). Pomagat će mu Ivan Mihalj (Velika Gorica), Vedran Đurak (Sveti Ivan Zelina) i Toni Dadić (Zagreb), dok će u VAR sobi sjediti Ante Čuljak (Zagreb) i Jerko Crnčić (Vrbovec).

Subotnji program otvara susret Istre 1961 i Gorice, gdje će pravdu dijeliti zagrebačka trojka koju predvodi Fran Jović, s pomoćnicima Lukom Pušićem i Antom Marićem. Četvrti sudac bit će Dario Kulušić (Šibenik), VAR sudac Ivan Bebek iz Rijeke, a njegov asistent Alen Jakšić iz Splita.

Hajduk i Lokomotiva igraju u kasnijem subotnjem terminu, a uloga glavnog suca pripala je Patriku Kolariću iz Čakovca, jednom od najtalentiranijih hrvatskih sudaca. Pomagat će mu Kruno Šarić (Županja), Deni Grofelnik (Valpovo) i Mateo Erceg (Benkovac). U VAR sobi bit će Marin Vidulin (Kanfanar) i Luka Pajić (Rijeka).

Kolo će u nedjelju zaključiti dvije utakmice. Od 17 sati sastaju se Slaven Belupo i Rijeka, gdje će suditi Duje Strukan iz Splita. Dario Kolarević (Zagreb) i Dominik Benković (Zaprešić) bit će njegovi pomoćnici, kao i Antonio Škobić iz Osijeka, odakle stiže i VAR sudac Dario Bel, uz kojeg će sjediti Marjan Tomas (Vladislavci).

Posljednji dvoboj 9. kola igra se na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, gdje Rudeš dočekuje Dinamo. Jakov Titlić iz Potravlja sudi tu utakmicu, uz pomoćnike Hrvoja Radića (Split) i Vicu Vidovića (Solin). Preostale tri pozicije zauzeli su imenjaci - Ante Terzić (Podstrana) kao četvrti sudac, dok u VAR sobi sjede Zagrepčani Ante Čulina i Ante Čuljak. (I.M.)




Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSucisuđenjeVAR suci

Ostale Vijesti