Hajduku pražnjenje Poljuda zbog baklji i vrijeđanja Mamića, žestoka kazna i za Andrijaševića!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.11.16. | 13:47

Dvije značajne odluke disciplinskog suca Prve HNL...

Disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić-Bekić donio je danas dvije značajne odluke.

Pavličić-Bekić odlučio je isprazniti sjevernu tribinu Poljuda! Hajduk će prvu iduću utakmicu u prvenstvu ili Kupu odigrati bez svojih navijača, a platit će i 30 tisuća kazne.

U posljednje vrijeme, praktički iz kola u kolo, Pavličić-Bekić je slao „posljednja upozorenja“ Hajduku, a ovaj puta odlučio se na tešku kaznu. Splitski klub je recidivist zbog konstantnih prekršaja svojih navijača, ponajviše unošenja i uporabe pirotehničkih sredstava, ali i poziva na nasilje u njihovim skandiranjima.

„Mariću Srbine, čakija ti ne gine“, vikala je Torcida u gradskom derbiju sa Splitom daruvarskom sucu koji je nedavno pretučen u Stobreču.

U prošlom kolu Torcida je protiv Lokomotive iste uvrede usmjerila i prema Zdravku Mamiću. Zbog povika „Mamiću Srbine, čakija ti ne gine“, te baklji i topovskih udara, slijedi pražnjenje poljudskog Sjevera.

Također, žestoko je kažnjen i Franko Andrijašević. Najbolji igrač Rijeke zbog vrijeđanja suca Andreja Burila nakon utakmice sa Slavenom (0:0) morat će pauzirati tri utakmice. To znači da će vodeća momčad HNL-a biti bitno oslabljena i u derbiju s Dinamom, koji se igra 3. prosinca u sklopu 18. kola.

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Saša Pavličić-BekićTorcidaHajdukZdravko MamićBruno MarićFranko Andrijašević

Ostale Vijesti