Hajdukovi junaci: U najtežim trenucima bili smo smireni

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 21.07.17. | 09:56

Hajduk je u finišu dvoboja preokrenuo Levski i došao do zasluženog prolaza.

Hajduk je sinoć ostvario supervažan prolaz u treće pretkolo Europske lige u kojem će igrati protiv danskog Brondbyja. No, odmah nakon utakmice uslijedio je šok za Bijele – UEFA ih je kaznila zbog neprimjerenog skandiranja na utakmici Hajduk – Levski u Dugopolju.

>> Nevjerojatni Hajduk promašio sve što se može, a onda preokretom projurio u treće pretkolo (VIDEO)

>> Carrilo nakon trijumfa u Sofiji: Pobjedu posvećujem svima koji su branili naš Split

>> ŠOK I NEVJERICA: UEFA nakon prijave FARE-a Hajduk za prolaz nagradila - praznim tribinama protiv Brondbyja!

Ipak, Hajdukovci nakon uzvrata u Sofiji nisu pričali o kazni, već isključivo o prolazu u novu rundu pretkola.

„Imali smo inicijativu od samog početka susreta, bili smo dosta mirni jer smo vidjeli da kontroliramo igru i da smo bolji od Levskog. Stvorili smo niz prilika, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Drago mi je da smo se s našli nakon primljenog pogotka i prošli dalje. Sretan sam zbog zaslužene pobjede", rekao je nakon utakmice junak Franck Ohandza koji je zabio ključni pogodak za 1:1.

Nakon izjednačenja bilo je jasno da će se Hajduk kvalificirati u sljedeću rundu. Bijeli su jednostavno puno bolja momčad od Levskog i bilo je nerealno za očekivati kako će Levski u posljednjih 10 minuta zabiti dva gola. Ipak, sve dileme oko prolaska riješio je Ante Erceg koji je četiri minute prije kraja zabio za konačnih 2:1.

„Nismo gubili živce nego smo bili smireni u najtežim situacijama. Dobro smo se pripremili za Levski, siguran sam da ćemo isto tako i za Brondby. Bili smo bolji protivnik i zasluženo smo prošli, a ja se ispričavam navijačima zbog brojnih promašaja. Na kraju mi je drago što sam uspio zabiti“, rekao je nakon utakmice Erceg.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Levski Sofija

Ostale Vijesti