Hajdukovci: Šteta zbog izgubljena dva boda, Riječani: Možemo žaliti za pobjedom

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.03.17. | 12:13

Hajduk i Rijeka jučer su podijelili bodove odigravši na Poljudu 1:1.

Hajduk je u velikom Jadranskom derbiju poveo u 31. minuti, a bod vodećoj momčadi hrvatskog prvenstva je osigurao Bezjak u 81. minuti s bijele točke.

Na koncu nisam zadovoljan bodom. Od prve minute htjeli smo pobjedu, a na kraju smo primili gol iz penala. Vidjeli ste da smo igrali jako dobro i motivirano od samog početka dvoboja. Rijeka je imala sreće i dobila bod, a to nije ono što smo htjeli. Idemo dalje, nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom stilu, ovakve izvedbe su nam dobar poticaj za dalje“, rekao je nakon utakmice strijelac vodećeg pogotka za Hajduk, Hamza Barry, prenose službene stranice splitskog kluba.

Podjela bodova u užarenom Jadranskom derbiju, sudac Zebec spašavao glavu od gnjevnog huligana

Carrillo: Zadovoljan sam igrom, ali ne i bodom, Kek: Bod nas nije unazadio

VIDEO: Neredi na Poljudu! Maskirani huligan prekinuo utakmicu, bocama gađali predsjednika Rijeke!

Torcida transparentom na ćirilici provocirala Armadu

Najbolji strijelac 'Bijelih' ove sezone Marko Futacs nije uspio postići pogodak.

Vrlo sam tužan. Imali smo veliku šansu pobijediti. Bili smo puno bolji protivnik od Rijeke koja prvo poluvrijeme nije ništa napravila. Pritiskali smo ih po cijelom terenu i praktički im nismo 'dali disati'. U drugom su imali neke prilike, ne baš tako velike. Bili smo motivirani, igrali smo kao momčad. Imao sam veliku šansu u drugom poluvremenu za 2:0, no njihov vratar je dobro reagirao. Šteta zbog izgubljena dva boda“, kazao je Futacs.

Dobru partiju na golu Rijeke zabilježio je Andrej Prskalo.

Malo nas je bura remetila, ali kako nas tako i nogometaše Hajduka. Možemo na kraju možda i žaliti za pobjedom, ali gubili smo i uspjeli smo se vratiti“, istaknuo je Prskalo, prenose službene klupske stranice.

Rijeku je jučer uživo pratilo oko 1.500 navijača, koji su trajektom stigli u Split.

Vjerujem da su navijači zadovoljni izvedbom jer znam da smo dali sve od sebe. Mogu reći da malo tko ima ovakve navijače, naklon do poda“, poručio je vratar Rijeke.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Hamza Barry

Ostale Vijesti