Hajdukovci razočarani: Nezaslužena pobjeda Dinama

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.04.19. | 00:51

Uvijek izgube na isti način, kaže igrač splitskog kluba.

Nakon drugog uzastopnog poraza rezultatom 1-0 od zagrebačkog Dinama, ovog puta na Poljudu, nogometaši Hajduka bili su očekivano razočarani. Žao im je zbog navijača, ali i bodova koji su im bitni u borbi za plasmana u Europu. Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Mario Gavranović, ali igrači splitskog kluba nisu nezadovoljni svojom igrom, iako su na kraju izgubili praktički na isti način kao i na Maksimiru u prosincu.

> Novi „Mr. Derby“ po treći put srušio Hajduk (VIDEO)

Veznjak Hajduka koji je u igru ušao u drugom poluvremenu, Stanko Jurić, bio je potpuno iskren nakon utakmice.

> Bjelica: Bili smo zbunjeni neigranjem Palaverse

„Nezaslužena pobjeda Dinama. Imali smo šanse, ali ne i realizaciju. Trener je rekao da je utakmica protiv Osijeka bila ključna. Ova protiv Dinama bila je samo zbog navijača i atmosfere. Uvijek na isti način izgubimo od njih. Imamo inicijativu i sve, ali ne znam što se dogodi“, rekao je mladi igrač Bijelih, dodavši: „Ne znam gdje je razlika između Dinama i Hajduka, analizirali smo cijeli tjedan, znali smo sve njihove mane i prednosti, razočarani smo, ali okrećemo se Osijeku. Trener je rekao da nam je važnija utakmica s Osijekom nego s Dinamom. Dinamo je tu zbog navijača, ali ovo je ključnije. Atmosfera je predivna, uvijek su tu navijači iza nas, a sigurni smo da će ovako biti i protiv Osijeka“.

Stoper Ardijan Ismajili, na čiju dušu (uz Posavca i Lopeza) djelomično ide jedini gol na utakmici, rekao je da nisu iskoristili šanse koje su im bile pružene.

„Uvijek je teško igrati protiv Dinama. Pokazali smo da smo momčad, odigrali smo dobro. Imali smo neke šanse, ali nismo ih iskoristili. Svi žele zabiti protiv Dinama, ali danas nije išlo. Nadam se da će u idućem susretu biti bolje. Za mene ništa ne znači što smo dali maksimum. Čeka nas važna utakmica u nedjelju koju moramo pobijediti. Trener je rekao da igramo dobro i da moramo tako nastaviti. Ali, primili smo pogodak i nismo uspjeli doći do izjednačenja.“

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Ardian IsmajliStanko Jurić

Ostale Vijesti