Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Hajdukova senzacija na Bišćanovom popisu za Španjolsku?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.05.21. | 08:01

Danas ćemo saznati sva imena.

Hrvatski izbornici Zlatko Dalić i Igor Bišćan danas će objaviti popis igrača koji će konkurirati za Europsko prvenstvo za seniore i mlade.

Cijela ova situacija s koronavirusom koji izaziva bolest COVID-19 je dosta utjecala na svijet sporta. Tako imamo situaciju da će se od 31. svibnja do 6. lipnja održati drugi dio U21 Eura, a onda će, pet dana kasnije, s europskom smotrom krenuti seniori.

Hrvatska je sudionik oba natjecanja. Ne samo to, nego će u kadru naših reprezentacija biti i nekoliko igrača koji će dobiti pozive za oba natjecanja. Za očekivati je kako će se na popisu Dalićevih 26 putnika pronaći Domagoj Bradarić i Joško Gvardiol, a pretpoziv bi mogli dobiti Lovro Majer, Luka Ivanušec i Nikola Moro.

No, kako najavljuju Sportske novosti, Bišćan bi danas mogao na Euro pozvati i Hajdukovog Stipu Biuka, mladića koji je, iako je izlazni junior, oduševio domaću nogometnu javnost s igrama i nastupima u posljednjih par kola.

Biuk je u posljednjih šest kola bio standardan u Hajdukovih udarnih 11, zabio je pritom dva pogotka, od kojih je posebno impresivan bio protiv Gorice, i upisao tri asistencije. Ono što je možda još bitnije, Hajduk je u tih šest kola upisao četiri pobjede te remi i poraz od Dinama.

Konferencija za medije počinje danas u 13 sati, a Bišćan će svoj popis objaviti nakon što ga objavi Zlatko Dalić.


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaEuropsko prvenstvo u nogometu U21

Ostale Vijesti