Hajduk u pregovorima oko dvojice bivših igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 31.12.18. | 10:33

Nova pojačanja za Bijele na pomolu.

Kako prenose Sportske novosti, Hajduk ozbiljno razmišlja, a i pregovori idu u tom smjeru, kako bi u Split vratio dvojicu mladićća proizašlih iz njihovog kluba.

Riječ je o Andriji Baliću i Lorencu Šimiću, a u pitanju bi bila posudba do kraja tekuće sezone uz mogućnost otkupa ugovora.

Balić je na zimu 2016. godine otišao u Udinese gdje dobiva minutažu na kapaljku. Ove sezone skupio je tri nastupa u prvenstvu i jedan u Kupu, sveukupno odigravši tek 41 minutu. Sa 21 godinom na leđima, svakako bi mu odgovarala promjena sredine kako bi stekao kontinuitet nastupa za nadolazeće Europsko prvenstvo do 21 godine na koji se ranije ove godine Hrvatska plasirala.

Godinu stariji Šimić također ima pravo nastupa na EP-u, a on je nakon odlaska u siječnju 2017. godine u Sampdoriju dobivao još manju minutažu te u prvoj momčadi nije skupio niti jedan nastup.

Sportske novosti također koketiraju s imenom Gorana Jozinovića kao mogućeg povratnika na Poljud, koji trenutno igra u švicarskom drugoligašu Schaffhausenu, dok bi u napadu mogli dovesti Albanca Francesca Tahiraja  te Armenca Tigrana Barsegjana. O ovome će se tek nešto više moći reći 3. siječnja kada trener Siniša Oreščanin ima prozivku, a tjedan dana poslije hajdukovci idu u Tursku na pripreme.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Lorenco ŠimićAndrija Balić

Ostale Vijesti