PIXSELL
PIXSELL

Hajduk se riješio još četvorice igrača: Iz kluba odlaze Simić, Fossati, Borevković i Anello

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.06.23. | 20:07

Subašić je završio karijeru, a Lovrencsics je objavio raskid jučer na Instagramu

Danijel Subašić, Stefan Simić, Marco Fossati, Gergo Lovrencsics, Toni Borevković i Agustin Anello po završetku aktualne sezone napuštaju Hajduk, objavio je splitski klub na službenoj stranici. Za Subašića koji se oprostio protiv Šibenika se znalo da odlazi, kao i za Lovrencsicsa koji je svoj razlaz jučer objavio na Instagramu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Svi oni više nisu u planovima trenera Ivana Leke i sportskoga direktora Mindaugasa Nikoličiusa te će svi osim Subašića potražiti novu sredinu.

Stefan Simić došao je u Hajduk u ljeto 2019. godine iz Milana te je od tada upisao ukupno 92 službena nastupa u kojima je postigao tri pogotka uz jednu asistenciju. On također nije bio po guštu trneeru Leki, malo je igrao pod njegovom paliscom.

Marco Fossati je za Hajduk nastupio ukupno 78 puta, postigao dva pogotka uz četiri asistencije, a 62 puta započeo je utakmicu, ali otkrićem Rokasa Pukštasa za njega više nema mjesta.

Toni Borevković došao je na posudbu iz Vitorije Guimaraes na početku sezone koja je iza nas te se sada vraća u redove portugalskog prvoligaša. Iako je bio dio obrane koja nije primila gol u osam posljednjih utakmica, otkup od milijun eura ipak je preskup za Hajduk, što je znak da bi se mogli posvetiti pregovorima oko ostanka Chidozieja Awaziema. U Hajduku je odigrao ukupno 18 utakmica.

Agustin Anello na posudbu iz belgijskog Lommela stigao je u zimskom prijelaznom roku. Od tada je zaigrao u 13 utakmica u kojima je upisao jednu asistenciju i pokazao da nije kvaliteta koja je potrebna Hajduk, iako ga je uvodio u igru, Leko ga je prekrižio..

„Suba, Stef, Fox, Geri, Toni, Agustin! Hajduk Vam želi puno sreće i uspjeha u životu i daljnjoj karijeri!“, poručio je službeni Hajduk.(dku)



Tagovi

Hajduk

Ostale Vijesti