Hajduk se oglasio o budućnosti trenera Burića

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.11.19. | 16:35

Strateg Bilih bio je pod velikim naletom kritika nakon dvostrukog poraza od Gorice.

Nogometaši Hajduka upali su u svojevrsnu krizu, prvu pod vodstvom trenera Damira Burića ove sezone. Iako je do prošlog tjedna imao vrlo dobre rezultate, navijači splitskog kluba izrazito su nezadovoljni načinom igre pod vodstvom trenera koji je funkciju preuzeo od Siniše Oreščanina.

Sve je kulminiralo dvama porazima od Gorice u samo tri dana. Prvo su 'Bili' ispali u Kupu rezultatom 2-1, da bi tri dana kasnije na istom mjestu, na gostovanju u Velikoj Gorici, upisali isti poraz i tako dopustili Dinamu da nakon što odradi utakmicu zaostatka pobjegne na sedam bodova prednosti u Prvoj HNL.

Navijači su mahom tražili ostavku Burić, a tim povodom predsjednik kluba, Marin Brbić, priopćenjem se oglasio na službenoj klupskoj stranici o cijeloj situaciji.

„Svjesni smo opravdanog nezadovoljstva prikazanim igrama i rezultatima na gostujućim utakmicama ove sezone, kao i ispadanjem u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa te u 1. pretkolu Europske lige. Međutim, činjenica je i da je trener Damir Burić preuzeo momčad u delikatnom trenutku za Klub, a trenutno nakon 14 odigranih kola drži drugo mjesto na tablici, relativno blizu prvoplasiranom.

No, to ne umanjuje dojam da prikazana igra u određenim utakmicama nije na razini onoga što svi želimo. Stoga, očekujemo kako će trener Burić i njegova momčad već u nedjelju protiv Osijeka pokazati kako zaslužuje našu podršku“, stoji u priopćenju.

Puno riječi, a malo sadržaja. I dalje je nejasno stoji li uprava iza trenera Burića ili ta podrška ovisi o rezultatu sljedeće utakmice.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Damir BurićMarin Brbić

Ostale Vijesti