Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Hajduk raskinuo ugovor s Josipom Vukovićem

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.07.23. | 16:09

Sporazumni prekid suradnje.

HNK Hajduk i Josip Vuković dogovorili su sporazumni raskid ugovora te 31-godišnji vezni igrač od danas više nije igrač Bijelih, objavio je splitski klub. Iako je imao važeći ugovor do ljeta 2024. godine, iskusni vezjnak nije bio u planovima Ivana Leke i potražit će novi klub. Prema posljednjim informacijama, trebao bi ga naći u Turskoj.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vuković je dijete Hajduka, na Poljudu je prošao sve uzrasne kategorije te se nakon inozemne karijere vratio u ljeto 2021. godine. Za prvu momčad debitirao je 2014. godine, a posljednji nastup upisao je pred kraj prošle godine u utakmici Hrvatskog nogometnog kupa protiv Mladosti iz Ždralova. Prošlu polusezonu proveo je na posudbi u Al-Faisalyju FC iz Saudijske Arabije. S Bijelima je osvojio dva trofeja Hrvatskog nogometnog kupa. Ukupno je za Hajduk odigrao 68 službenih utakmica u kojima se dva puta upisao u strijelce.

Osim za Hajduk, u karijeri je još igrao za Dugopolje, Istru 1961, Split, Vitez, Olimpik Donetsk, Maritimo te Osijek iz kojeg se vratio među Bijele. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip VukovićHajdukLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti