Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Hajduk raskida s dvojicom igrača, potpisat će za Varaždin

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.06.22. | 10:59

Produžio je Ćalušić koji će i sljedeću sezonu ostati na posudbi u Radomlju

Prošlu sezonu Varaždin je završio na prvom mjestu 2. HNL i vratio se u viši rang. Na posudbi su imali četiri igrača Hajduka, a sad će dvojica i službeno postati njihovi.

Naime, Tonio Teklić i Michele Šego će raskinuti ugovore s Hajdukom te potpisati za Varaždin. Hajduk će u njihov prelazak u Varaždin ugraditi i postotak od sljedećeg transfera. Teklić i Šego bili su važne karike u povratku Varaždina među elitu. Šego je u 25 nastupa zabio sedam golova i devet puta asistirao, dok je Teklić za 26 nastupa četiri puta tresao mrežu i asistirao isto toliko puta.

U Hajduku ih trenutno nisu vidjeli kao pojačanja za aktualni kadar pa je ovakav rasplet bio i očekivan.

Osim u Varaždinu, Hajduk je imao protekle sezone nekolicinu igrača na posudbi u slovenskom Radomlju. Ranije je produžen ugovor napadaču Ivanu Šariću koji je prvi otišao tamo, a isto je učinjeno i s Ivanom Ćalušićem.

On je danas produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2025. godine, a sljedeće sezonu provest će na posudbi u slovenskom prvoligašu NK Kalcer Radomlje.

Do sada je ovaj 22-godišnji veznjak upisao šest službenih nastupa za Bijele, a u siječnju ove godine otišao je na posudbu u redove Hajdukovog kluba partnera NK Kalcer Radomlje gdje je ostvario zapažen učinak te je vrlo brzo postao neizostavan član prve momčadi.

Za Radomlje je nastupio 14 puta te se dva puta upisao u strijelce.


Tagovi

Tonio TeklićMichele ŠegoIvan Ćalušić

Ostale Vijesti