Hajduk prodaje veznjaka, a želi dovesti dva bivša kapetana

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.12.19. | 08:25

Bit će zanimljiv prijelazni rok na Poljudu.

Nogometaši Hajduka trenutno se nalaze u svojevrsnoj krizi, drugoj ove sezone.

Nakon poraza od malteške Gzire, momčad je od Siniše Oreščanina preuzeo trener Damir Burić, a on je u posljednjih dva tjedna upisao dva uzastopna poraza od Gorice, zabilježio remi s jako lošom igrom protiv Dinama u derbiju te veliki poraz od Rijeke na Poljudu rezultatom 4-0.

I dok se s jedne strane momčad pokušava rekuperirati, s druge uprava kluba traži nasljednika za Sašu Bjelanovića. Kao novo ime na mjestu sportskog direktora spominju se Mario Stanić, mindaugas Nikoličius i Ivan Kepčija, tvrde Sportske novosti.

Što se tiče igračkih pojačanja koji bi u zimu mogli doći u Split, mahom je riječ o povratnicima. Danski mediji ističu kako 'Bili' žele u svoje redove vratiti svog nekadašnjeg pulena, Antu Ercega.

S druge strane, dalmatinskiportal.hr spominje da se predsjednik Brbić poprilično raspituje za dva bivša kapetana Hajduka, Lovru Kalinića i Marija Maloču.

Vratar je pao u potpunosti u drugi plan u Aston Villi i hitno traži minutažu kako bi putovao na Europsko prvenstvo, a stoper trenutno igra u poljskoj Lechiji Gdanjsk.

Osim toga, na izlaznim vratima iz kluba su Oleksandr Svatok, kojega želi dovesti Dnipro-1, dok bi klub trebao naustiti i Hamza Barry za kojega već postoji novi klub, pišu Sportske novosti.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Lovre KalinićMario MaločaHamza BarryOleksandr Svatok

Ostale Vijesti