Hajduk prodaje svojeg krilnog napadača, nova destinacija Turska

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.07.19. | 08:41

Nitko ne bi imao ništa protiv ovog transfera.

Da je njegov rastanak sa Bilima jako blizu dalo se nagovijestiti i pogledom na popis putnika za utakmicu domaćeg prvenstva protiv Varaždina, a na njemu nije bilo potencijalnog mađarskog reprezentativca.

Ono što mu radi dodatne probleme je činjenica kako na njegovoj poziciji igra mladi Ivan Dolček, mladić oko kojeg na Poljudu žele izgraditi budućnost, a koliko mu vjeruju dovoljno pokazuje činjenica da su za njega platili pola milijuna eura odštete!

Prema informacijama koje imaju SN, Gyurcsa žele dva turska i jedan ruski klub, iako imena i dalje nisu poznata. Navodno je jedan turski klub posebno zagrizao, ali svi detalji biti će jasniji narednih dana.

Podsjećamo, Gyurco je u Hajduk stigao dok je još glavni trener kluba bio Željko Kopić. Prvo je stigao na jednogodišnju posudbu da bi onda nakon toga Bili otkupili njegov ugovor za 450 tisuća eura od poljskog Pogona, kluba u kojem je svoju karijeru nastavio, odnosno bolje rečeno uzdigao još jedan bivši igrač Hajduka, ovoga puta riječ je o Zvonimiru Kožulju.

Izdvojit ćemo za kraj kako je Mađar na Poljudu igrao na principu toplo-hladno, ali je ukupno ostavio pozitivan dojam. Za Bile je odigrao 55 utakmica, u 12 navrata se upisao u listu strijelca, a može se pohvaliti i sa 14 asistencija.

 

(foto:pixsell)

 


Tagovi

HajdukAdam Gyurcso

Ostale Vijesti