Pixsell
Pixsell

Hajduk prije roka raskinuo ugovor s bivšim reprezentativcem: "Jedno poglavlje je zatvoreno"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 31.05.23. | 17:24

Za Bijele je upisao 59 nastupa uz šest asistencija.

Iako se već neko vrijeme špekuliralo da će 34-godišnji mađarski bočni igrač Gergo Lovrencsics na kraju sezone napustiti Hajduk, ovaj bivši reprezentativac danas je na svojem Instagram profilu objavio poruku kojom se mjesec dana prije roka oprostio od kluba u kojem je proveo dvije sezone.

"Jedno poglavlje je zatvoreno! Proveo sam prekrasne dvije godine u Hajduku. Stekao sam toliko iskustva. Igrao sam s odličnim suigračima s kojima sam osvojio Kup dvije godine u nizu. Zahvaljujem se klubu, suigračima, članovima posade i posljednje, ali ne i najmanje važno, navijačima. Hajduče, želim ti puno sreće u budućnosti i nadam se da ćeš ostvariti sve svoje ciljeve. Srest ćemo se opet u budućnosti. Hajduk živi vječno", objavio je danas.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Lovrencsics je dolaskom na Poljud bio standardni prvotimac Bijelih, a posebno dobro igrao je u prvoj sezoni (2021./22.) u kojoj je zabilježio pet asistencija u 34 nastupa. U tekućoj igrao je nešto manje, bio je rezerva Dinu Mikanoviću pod sva tri trenera koja su vodila Bijele ove sezone, a posljednju utakmicu odigrao je 16. travnja u 0-2 porazu od Rijeke. Zanimljivo, Hajduk od tada nije ne samo izgubio, već u idućih osam utakmica nije primio niti pogodak.

Lovrenscisc je u karijeri upisao i 44 nastupa za reprezentaciju Mađarske od koje se oprostio u 2-2 remiju protiv Njemačke na Euru 2020., u lipnju 2021. godine. Tog ljeta stigao je u Hajduk, potpisao je s Bijelima ugovor na dvije godine, a po njegovom isteku, čak i mjesec dana prije roka, napušta Poljud.

Gdje će nastaviti karijeru još nije poznato. (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Gergo LovrencsicsHajdukMađarska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti