Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk potvrdio prodaju Vuškovića u HSV

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.03.22. | 12:30

HSV je iskoristio opciju otkupa ugovora mladog stopera koji je krajem kolovoza stigao na posudbu

Jutros je njemački Sky Sports objavio kako su se Hajduk i HSV dogovorili oko otkupa ugovora mladog stopera Marija Vuškovića, a transfer je potvrdio je i splitski klub na službenim stranicama. Nijemci nagađaju da se radi o odšteti od oko 4 milijuna eura, a Vušković je s HSV-om potpisao ugovor do 2025. godine. Vušković je krajem kolovoza otišao na posudbu u redove njemačkog kluba i postao standardan prvotimac za kojeg je u aktualnoj sezoni odigrao ukupno 17 utakmica.

Podsjetimo, HNK Hajduk i HSV postigli su dogovor o dvogodišnjoj posudbi mladog stopera s opcijom otkupa njegovog ugovora, a Mario je nakon samo pola sezone zadovoljio struku njemačkog drugoligaša koji se trenutno nalazi pri vrhu tablice i bori se za ulazak u Bundesligu.

Mario je za Hajduk odigrao ukupno 48 službenih utakmica, za prvu momčad debitirao je sa 17 godina, a čak 44 puta je bio starter. Pri tom je postigao i tri pogotka kojima je pridodao dvije asistencije. Posljednju utakmicu za Hajduk odigrao je u srpnju 2021. godine kada su Bijeli na Poljudu svladali Šibenik.


Tagovi

Mario VuškovićHajdukHSV

Ostale Vijesti