Hajduk potpisao novog stopera: Brazilac Carbonieri i službeno je igrač Bijelih

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.07.17. | 15:53

Dvadesetpetogodišnji stoper potpisao je dvogodišnji ugovor.

Hajduk je potpisao još jednog igrača na poziciji koju žele ojačati.

Riječ je o 25-godišnjem stoperu Gustavu Carbonieriju iz Brazila, koji je s Hajdukom bio na probi tijekom slovenskih priprema. Tijekom karijere igrao je za nekolicinu brazilskih i portugalskih drugoligaša, gdje su ga u redovima Santa Clare i primjetili sportski direktor Mario Branco te trener Joan Carrillo. Pri aklimatizaciji u klubu mu je pomogao sunarodnjak Jefferson, s kojim je pohađao istu školu nogometa, a koji je svojedobno također kao slobodan igrač iz portugalskog drugoligaša stigao u Hajduk, kojeg je prije par dana napustio u transferu vrijednom 250 tisuća eura.

Carbonieri će pojačati rotaciju na toj poziciji, a s Hajdukom je potpisao dvogodišnji ugovor. U Hajduku će nositi dres s brojem dva. Po potpisu za Bijele Carbonieri je izjavio:

„Sretan sam i zadovoljan što sam potpisao za Hajduk. Od prvog dana kada sam došao na probu vidio sam jedno veliko zajedništvo u momčadi što me zaista razveselilo. Drago mi je da sam postao novi igrač Hajduka i jedva čekam istrčati na travnjak i zaigrati pred Torcidom.“

(Foto: hajduk.hr)


Tagovi

Gustavo Carbonieriprijelazni rok

Ostale Vijesti