Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Hajduk poslao ponudu za bivšeg veznjaka koja je odbijena

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 11.08.22. | 19:22

Ugovor mu ističe u lipnju iduće godine, a s Hajdukom se dogovorio

Prije dvije i pol godine Gorica je iz Hajduka dovela Anthonyja Kalika bez odštete, ali s klauzulom od 45 posto budućeg transfera. Ovog ljeta Gorica je odbila inozemnu ponudu od oko 800 tisuća eura, a time i dio transfera je izgubio Hajduk. Pričalo se da veznjaka želi mađarski Ferencvaros, no od posla nije bilo ništa.

Nije ni strano da bi 24-godišnji veznjak volio ponovno zaigrati u bijelom dresu. Do toga je moglo doći da danas nije odbijena ponuda Hajduka za njega. Nije poznat iznos koji su ponudili iz Hajduka, spominje se iznos oko pola milijuna eura, a bez obzira što ulazi u zadnju godinu ugovora Gorica nije htjela dati dobar popust.

Kalik je i želja Valdasa Dambrauskasa, a već su postojali i kontakti te obostrani interes za ponovnom suradnjom. Kako doznajemo već su bili dogovorili između sebe uvjete, ali ponuda koja je stigla u Turopolje nije bila dovoljna za čelnika Gorice Nenada Črnka. U ovom trenutku dok je još pod ugovorom s Goricom, daleko je od povratka u Hajduk.

Da se ostvario ili ostvari u budućnosti, bio bi to njegov četvrti put u dresu Hajduka. Došao je prvi put iz Australije 2016. godine kao nadareni nogometaš i odigrao 11 utakmica u mandatu Damira Burića. Kad je klupu preuzeo Marjan Pušnik nije dobio prilike pa se vratio u Australiju, a nakon povratka bio je na posudbi i u Rudešu. Na koncu je od 2019. ponovno dobio priliku na Poljudu, a u veljači 2020. prešao u Goricu.(km)


Tagovi

HajdukAnthony KalikHNK Gorica

Ostale Vijesti