Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Hajduk objavio video kojim se osvrnuo na današnje izlaganje Brune Marića

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.02.24. | 17:19

Video je naslovljen sa ''Vrlo nam je važna komunikacija…''

Bruno Marić danas je u hotelu Hilton održao je konferenciju za medije povodom najnovijih događanja oko puštanja snimaka iz VAR sobe u javnosti. Pred medijima se pojavio kompletan sastav Komisije nogometnih sudaca.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ovo je sazvano jer su u javnom prostoru pojavile se fabricirane snimke kojima je za cilj loše prikazivanje sudačke organizacije. Ovo je nezapamćeni pritisak na suce", rekao je Bruno Marić i dodao glavni zaključak današnjeg izlaganja:

"Neovisni smo i imamo samostalnost u odlukama i odmah da kažem: sve odluke su ispravne i Hajduk nije oštećen niti jednom odlukom".

Splitski klub osvrnuo se na konferenciju za medije kratkim videom, objavljenim na društvenim mrežama kluba. U videu koji je naslovljen ''Vrlo nam je važna komunikacija…'', prema današnjoj Marićevoj izjavi, prikazani su članovi sudačke Komisije koji sjede za stolom za kojim je održana konferencija za medije, a na samom kraju videa čuje se glas suca iz VAR sobe sa sporne utakmice koji kaže: ''Odite u k**** svi zajedno.''

Video možete pogledati OVDJE.




Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaHajdukNK Hajduk SplitBruno MarićSudačka komisija HNS-aHNSHrvatski nogometni savezVAR sobaVAR suciVARSucisuđenje

Ostale Vijesti