Hajduk na krilima mladog reprezentativca preokrenuo protiv vodeće momčadi makedonske lige (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.01.20. | 16:55

Pobjeda s hendikepom, iako su gubili do posljednjih 15 minuta susreta.

Nogometaši Hajduka u trećoj su prijateljskoj utakmici stigli do druge pobjede na ovim zimskim pripremama. U turskom Beleku su se sastali sa trenutno vodećom momčadi makedonske lige, Vardarom, nakon što su prije tri dana utrpali pet komada Honvedu, a s Grasshoppersom odigrali remi (1-1). Bili su danas slavili rezultatom 3-1.

Igor Tudor je od prve minute na travnjaku krenuo s Hamzom Blagaićem, Bradarićem, Eudokom, Ismajlijem,, a priliku je dobio i Marin Jakoliš, kao i Jurić te Radić. Makedonci su prvi poveli i to već u 12. minuti golom Micevskog, a taj rezultat stajao je na semaforu sve do 73. minute.

Tada su se ukazala dva golobrada mladića koji su ušli s klupe za pričuve. Prvo ime susreta definitivno je bio Leon Kreković koji je zabio u 73. minuti za izjednačenje te kasnije postavio konačan rezultat 3-1 pet minuta prije kraja. Između njegova dva gola, u strijelce se upisao i Tonio Teklić u 82. minuti.

Dvostruki strijelac Kreković, trenutno je reprezentativac U20 reprezentacije, a nosio je dres i svih mlađih generacija. Postigao je gol i u prošlom ogledu protiv mađarskog Honveda.

(Foto: Pixsell/arhiva)


Tagovi

VardarTonio TeklićLeon Kreković

Ostale Vijesti