Hajduk doveo četvrto pojačanje, na meti i vratar talijanskog Palerma

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 20.06.18. | 08:26

Užurbano se na Poljudu slaže momčad za novu sezonu.

Hajduk su u razdoblju nakon završetka sezone ostao bez tri vratara pa je dovođenje jednog ili dva vratara apsolutni prioritet za sportskog direktora Sašu Bjelanovića. Puno se imena spominjalo proteklih dana i tjedana, prije nekoliko dana sve je dogovoreno s Tomislavom Dukom, a danas se pojavilo novo ime u opticaju. Sportske novosti donose kako je Hajduk zainteresiran za dovođenje Josipa Posavca iz talijanskog drugoligaša Palerma.

Posavec je u Italiju otišao u zimu 2016. iz Intera iz Zaprešića za 500 tisuća eura, u sezoni 2016./17. je upisao 29 nastupa u Serie A, u protekloj je 19 puta branio u Serie B, ali je ovaj 22-godišnjak posljednjih mjeseci bio u nemilosti trenera Roberta Stellonea koji ga je praktično izbacio iz momčadi.

Hajduk bi Posavca volio dovesti na posudbu s pravom otkupa ugovora, a sada se čeka odgovor Palerma koji bi vratara mogao i pustiti s obzirom da nije u prvom planu ni za sljedeću sezonu.

Dok se čeka vratar, Hajduk je osigurao usluge četvrtog pojačanja za sljedeću sezonu. U Split je došao Dino Beširović, 24-godišnji vezni igrač koji je do sada igrao za Radnik iz Bijeljine.

„Sretan sam što sam došao u ovako veliki klub. Imao sam još nekoliko ponuda, ali kada sam dobio poziv Hajduka, nisam ni jednog trenutka dvojio da dođem na Poljud“, rekao je Beširović za klupske internetske stranice.

Podsjetimo, Hajduk je prije njega doveo Mirka Ivanovskog, Božu Mikulića i Tomislava Duku.

(Foto: Robert Matić/Hajduk.hr)


Tagovi

Dino BeširovićJosip Posavecprijelazni roktransferinogometni transferi

Ostale Vijesti