Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Hajduk dao Aston Villi rok do kraja tjedna za Lovru Kalinića

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.07.21. | 09:50

Bijeli žele što prije definirati pitanje golmana za sljedeću sezonu

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius na sve strane traži pojačanja za sljedeću sezonu. Osigurao je ostanak Marka Livaje, stigli su stoper Josip Elez i napadač Jan Mlakar, a litavski stručnjak traži još desnog beka i dva veznjaka.

Osim tih pozicija, Bijeli žele definirati onu prvog vratara za iduću sezonu. Poznato je da Lovre Kalinić želi ostati na Poljudu, ali problem je Aston Villa s kojom ga veže ugovor. Prema pisanju Sportskih novosti, čeka se dogovor i Hajduk je postavio rok do kraja tjedna Aston Villi da se izjasni.

U Birminghamu su dobili nekoliko financijski prihvatljivijih ponuda, ali mogla bi presuditi Kalinićeva želja.

Ukoliko ne dođe do dogovora, Hajduk bi probao vratiti među vratnice Ivu Grbića posudbom iz Atletico Madrida. 25-godišnji vratar vratio bi se na Poljud pod uvjetom da bude prva opcija s obzirom da je sad pričuva ponajboljem svjetskom vrataru Janu Oblaku i u potrazi je za minutažom.

Hajduk u pričuvi ima i Josipa Posavca, samo što su ga brojni kiksevi udaljili iz prve momčadi pa je više na izlaznim vratima nego što je blizu povratka među vratnice. S momčadi je na pripremama više iz razloga što još dvije godine ima važeći ugovor koji ga veže za Bijele.


Tagovi

Lovre KalinićHajdukAston VillaHNL

Ostale Vijesti