STUART FRANKLIN/Action Images
STUART FRANKLIN/Action Images

Hajduk će zaraditi na prodaji Josipa Juranovića u Celtic

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 21.08.21. | 08:09

Gotovo onoliko za koliko ga je i prodao.

Josip Juranović je prošlog ljeta, pet i pol godina nakon što je iz zagrebačke Dubrave stigao na Poljud, prešao u Legiju iz Varšave za 400 tisuća eura. Godinu dana kasnije Hajduk će na reprezentativnom beku zaraditi - dodatnih 300 tisuća eura.

Iako transfer još nije službeno objavljen, Legia je Juranovića prodala u Celtic za tri milijuna eura, što znači da Bijelima pripada 10 posto od tog iznosa.

Ukupno će Hajduk na Zagrepčaninu zaraditi 700 tisuća eura što je značajan iznos pogotovo ako znamo da je u Hajduk stigao besplatno.

Iza Juranovića je sjajna sezona u poljskoj Legiji, bio je njen ponajbolji igrač u prošlosezonskom pohodu na naslov prvaka Poljske, a u svojoj posljednjoj utakmici za Legiju spektakularno je zabio Slaviji u kvalifikacijama za Europsku ligu. To mu je bio drugi pogodak za svoj dojučerašnji klub, a u dosadašnjih 41 nastup upisao je i 10 asistencija.

Za hrvatsku reprezentaciju debitirao je još 2017. pod Antom Čačićem, a ustabilio se u reprezentativnom kadru krajem prošle godine te je do sada upisao 10 nastupa za Vatrene. Prelazak u Celtic novi je veliki skok u njegovoj karijeri koja je započela na amaterskim zagrebačkim igralištima...


Tagovi

Josip JuranovićCelticHajdukLegiaHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti