Gyurcso i Caktaš riješili Inter u drugom poluvremenu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 14.04.18. | 20:46

Hajduk je slavio 3:0 u Zaprešiću u 29. kolu HNL-a.

Bili su se dugo mučili u Zaprešiću, u prvih 45 minuta nisu stvorili izgledniju priliku pred golom Mrmića, naprotiv, malo je nedostajalo da na pauzu odu u rezultatskom deficitu da Ljubanović nije požurio u nedozvoljenu pozciju u 29. minuti. Interov igrač proparao je mrežu, ali sudac mu je opravdano poništio gol. Zaprešićani su mogli zabiti još jedan, ali u 39. su uprskali svoju drugu najveću prigodu u prvom dijelu.

Ipak, odlično drugo poluvrijeme zasjenilo je dosadu iz prvog. U 59. minuti Gyurcso se sjurio prema šesnaestercu i opalio s ruba kaznenog prostora, a lopta je preletjela golmana i završila u mreži za 1:0. Deset minuta kasnije isti igrač je prošao po lijevoj strani, ušao u suparnički šesanesterac, desni bek Intera Haramustek rušio ga je i sudac je bez dvojbe pokazao na najstrožuj kaznu, koju je Caktaš pretvorio u 2:0.

Desetak minuta prije kraja Caktaš je otklonio svaku dvojbu o tome kome idu tri boda, ako ju je tad uopće bilo, efektno zakucavši jedan kontranapad po desnoj strani u mrežu za konačnih 3:0. U sudačkoj nadoknadi Inter je ostao s igračem manje jer je Grgić dobio izravan crveni karton.

Hajduk će ostati na drugom mjestu ljestvice s osam bodova manje od vodećeg Dinama, a Inter će ostati odličan peti s 35 bodova nakon 29. kola.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Adam GyurcsoMijo CaktašHajdukInterPrva HNL

Ostale Vijesti