Gužva na istoj poziciji: Rijeka prodaje jednog od dva velika talenta

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.06.20. | 07:48

Slatke brige na Rujevici.

Dugo je kao veliki problem u Rijeci isticano potpuno zapostavljanje igrača iz vlastitog pogona. Pogotovo je to bilo izraženo u periodu kada je Rijeka financijski bila najmoćnija, kada su na Rujevicu dolazili skupi igrači, ali je kapnuo i trofej osvajača prvenstva Hrvatske. 

Sada je situacija nešto nepovoljnija za financije kluba, ali je i puno bolja za mlade igrače po pitanju njihove afirmacije. Prošle se sezone nametnuo Ivan Lepinjica, da bi ove potpuno eksplodirali golman Ivor Pandur i lijevi bek Daniel Štefulj. Pored njih tu je i stoper Hrvoje Smolčić, no nije tu kraj riječkim biserima. 

Naime, na posudbi u Varaždinu briljira vratar Ivan Nevistić. Upravo je protiv matičnog kluba u prošlom kolu sačuvao mrežu i otkinuo dva izuzetno vrijedna boda Riječanima u borbi za drugo mjesto i Ligi prvaka. S obzirom na to da mu nakon sezone slijedi povratak na Rujevicu, jasno je kako će ili on ili Pandur postati višak i da jednom od njih slijedi prodaja, prenose Sprotske novosti. 

Rijeka je, čini se, definitivno odlučila u kadru kao drugog i trećeg golmana ostaviti Andreja Prskala i Davida Nwolokora, dok će Pandur ili Nevistić uzeti 'jedinicu'. Navodno veći interes postoji za dvije godine mlađeg Pandura, no kasno ljeto pokazat će što su na Kvarneru odlučili. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Ivan NevistićIvor Pandur

Ostale Vijesti