Photo: VIRGINIE LEFOUR/BELGA
Photo: VIRGINIE LEFOUR/BELGA

Guardiola spreman prepustiti bivšeg vezista Hajduka i još dvojicu igrača Sportingu da bi dobio Nunesa

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.03.22. | 13:58

Portugalska A Bola otkriva planove Manchester Cityja za ljetni prijelazni rok

Manchester City ulaže napore da dovede Matheusa Nunesa (23), vezista Sportinga iz Lisabona, a portugalska A Bola piše da bi ponuda mogla doseći 40 milijuna eura i ekonomska prava na trojicu igrača Građana: Pedra Porru, Antu Palaversu i Tallesa Magna.

Podsjećamo, Ante Palaversa (21) prešao je u zimu 2019. iz Hajduka u Manchester City za 6,3 milijuna eura (po Transfermarktu), ostao na posudbi na Poljudu do kraja te sezone, a potom ga je engleski Premierligaš posuđivao belgijskom Oostendeu (jedna sezona), španjolskom Getafeu (pola sezone), a od 26. siječnja 2021. vezist hrvatske U21 reprezentacije član je belgijskog Kortrijka; posudba završava 30. lipnja ove godine.

Što se ostale dvojice tiče, desni bočni Man Cityja, Španjolac Pedro Porro (22), u Sportingu je od kolovoza 2020., dok je Brazilac Talles Magno (19), inače lijevo krilo, član američke podružnice Nebeskoplavih, New York Cityja (MLS).

Hoće li sva trojica od ljeta biti skupa u lisabonskim Lavovima i nastaviti razvoj u zeleno-bijelom dresu? Saznat će se vrlo brzo. Pep Guardiola odlučuje. Palaversa je ternutno s Bišćanovom selekcijom u Varaždinu, priprema se za kvalifikacijske utakmice za U21 Euro 2023. protiv Austrije i Finske.


Tagovi

Ante PalaversaManchester CitySportingSporting Lisabon

Ostale Vijesti