Gruzija pa odlazak iz Dinama? Portugalski velikan želi Eduarda već ovog tjedna

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.08.16. | 17:45

Večerašnja utakmica u Gruziji mogla nekim bi igračima Dinama mogla biti posljednja u 'Modrom' dresu.

Nakon što je Marko Pjaca otišao u Juventus, stalo je s odlascima iz Maksimira. No, to ne znači da izlaznih transfera neće biti jer postoji veliki interes za neke Dinamove igrače, prije svih za mlade Marka Roga i Antu Ćorića, ali i neke starije. Gordona Schildenfelda želi vratiti Panathinaikos, a na izlaznim vratima je i Eduardo.

Portugalski vratar u Zagreb se ovog ljeta vratio sa statusom europskog prvaka, a to mu je donijelo zanimanje nekih klubova, prije svih onih iz rodnog Portugala.

Već duže vremena se piše kako je lisabonski Sporting označio Eduarda kao svoju prvu metu za vratarsko mjesto, a danas tamošnji internetski portal Ojogo donosi kako bi do realizacije transfera trebalo doći ovog tjedna, nakon što Dinamo osigura prolazak u play-off kvalifikacija Lige prvaka. Ne spominje se koliku bi odštetu mogao platiti Sporting, a njegova vrijednost po Transfermarku je 1,5 milijun eura. Dinamo, ako Eduardo ode, već ima spremne zamjene – u klubu su Domagoj Livaković i Adrian Šemper, ali i suspendirani Antonijo Ježina.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Eduardoprijelazni rok

Ostale Vijesti