Grozna golmanska večer! Griješili Ter Stegen, Casillas, Szczesny, Ospina, Eduardo... (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 30.09.15. | 09:35

Sinoćnje utakmice Lige prvaka obilježili su neki iznenađujući rezultati, ali i jako loše intervencije pojedinih vratara.

Ne događa se često da čuvari mreža imaju toliko problema kao što je to bilo u sinoćnjih osam utakmica. U gotovo svakoj smo vidjeli poneku lošu intervenciju koja je vodila do gola.

Dinamov Eduardo je krivac za dva gola Bayerna. Prvog je primio u svoj bliži kut od Douglasa Coste, dok je kod trećeg mogao bolje reagirati na udarac Götzea.

U istoj skupini Arsenal je na Emiratesu izgubio od Olympiacosa, a jedan od krivaca je i kolumbijski golman David Ospina. On je potpuno pogrešno procijenio jednu loptu u 40. minuti i na kraju je ubacio u vlastitu mrežu. Možda je Wenger zažalio što je na klupi ostavio Čecha...

Da bi se Ospina malo bolje osjećao porbinuo se njegov kolega s druge strane, Roberto Jimenez. On je mogao bolje reagirati kod gola Walcotta.

Posebno je neraspoložen sinoć bio Wojciech Szczesny, Arsenalov golman na posudbi u Romi. On je pogrešno procijenio loptu kod prvog gola BATE Borisova, kojeg je zabio Stašević, ali je nevjerojatno kako ga je Mladenović dva puta probušio, pogotovo kod gola za 2:0.

Nije se proslavio ni Marc-Andre Ter Stegen. U 22. minuti je Calhanoglu izveo korner, a njemački vratar je krivo procijenio let lopte. Do nje je došao Papadopoulos i zabio gola, a Ter Stegen je za sve okrivio Luis Suareza.

Za kraj smo ostavili Ikera Casillasa. Iako je Willian zabio sjajan gol iz slobodnjaka, ipak je lopta išla u Casillasov kut...

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

EduardoWojciech SzczesnyMarc-Andre Ter StegenIker CasillasDavid OspinaRoberto JimenezOlympiacos

Ostale Vijesti