SERGIO PEREZ/Action Images
SERGIO PEREZ/Action Images

Grom iz vedra neba: Karlo Letica ima novi klub, stiže kao slobodan igrač nakon raskida s Bruggeom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.10.21. | 13:55

Klub je sve službeno potvrdio na web stranici i društvenim mrežama.

Stigla je i službena potvrda, sve je riješeno – Karlo Letica ima novi klub.

Bivši vratar Hajduka postao je novi član Cluja, a u klub dolazi kao slobodan igrač nakon što je prethodno raskinuo ugovor s Club Bruggeom.

24-godišnji vratar je za tri milijuna eura preselio iz Hajduka u Club Brugge prije tri godine, a s belgijskim klubom je raskinuo suradnju godinu dana prije isteka ugovorne obveze. U međuvremenu je odradio dvije posudbe u SPAL-u i Sampdoriji, a otkako se vratio u Belgiju ponovno je bio u nemilosti trenera pa je tako dogovoren raskid suradnje.

Letica je prošle sezone skupio dva nastupa u dresu Sampdorije i u oba navrata sačuvao mrežu netaknutom, dok je sezonu ranije skupio 10 nastupa za SPAL. Prethodno je za Bile skupio 19 nastupa u 1. HNL, 10 puta se njegova mreža nije tresla, a jedan je od rijetkih vratara koji je zabio pogodak u prvenstvu. Bilo je to u ogledu protiv Istre 1961 kad je glavom matirao Vanju Ivešu u petoj minuti sudačke nadoknade čime je svojoj momčadi osigurao sva tri boda (3:2).

Cluj je trenutno vodeća momčad Rumunjske, a nakon 11 odigranih kola imaju 30 osvojenih bodova. Za mjesto startnog vratara Letica će se boriti s Litavcem Arlauskisom, Rumunjom Balgradeanom i Portugalcem Figueiredom.

U novom klubu će da dočekati Mateo Sušić i Gabriel Debeljuh.



Tagovi

Karlo LeticaClujHajduk

Ostale Vijesti