https://www.volosfc.com/
https://www.volosfc.com/

Grčki prvoligaš raskinuo s igračem kojeg je doveo u srpnju: "Ne želimo mu sreću u daljnjoj karijeri, ali sigurno ćemo ga zapamtiti"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 06.09.23. | 07:31

Ne sjećamo se da smo svjedočili ovakvom razlazu s igračem...

Slovački stoper Dominik Kružliak (27), koji je 2017. upisao i jedan nastup za reprezentacije svoje države, ovog je ljeta ostvario transfer karijere. Nakon što je cijelu karijeru proveo u Slovačkoj, igrajući za matični Ružomberok, a od 2019. i Dunajsku Stredu, ovog je ljeta pojačao grčkog prvoligaša Volos.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

U prve dvije utakmice novog prvenstva krenuo je od prve minute, a on i Volos nisu briljirali. Domaći dvoboj protiv PAS Lamije završio je 2-2, a Volos je u drugom kolu pretrpio težak poraz od viceprvaka Panathinaikosa (0-3). Kružliak je u obje utakmice odigrao svih 90 minuta i u obje je zaradio žuti karton. U trećem kolu, prošle nedjelje, Volos je dočekao prvaka AEK. Krenulo je dobro po domaći sastav Miloš Detelić zabio je već u 8., no do kraja prvog dijela AEK preokreće golovima Jensa Jonssona i Stevena Zubera iz fantastično izvedenog slobodnog udarca. Kružliak je utakmicu počeo na klupi za pričuve, a u igru je ušao početkom nastavka kada je zamijenio Kyriakosa Aslandisa. Volos je u drugom dijelu bio jako dobar, obrana je odolijevala svim pokušajima Žuto-crnih, a u 72. na scenu je ponovno stupio Detelić i sjajno pogodio za 2-2.

Činilo se da će Volos stići do drugog domaćeg 2-2 remija u sezoni, osvojiti bod protiv aktualnog prvaka, no u sudačkoj nadoknadi utakmice, anti-junak ove priče Kružliak zaustavio je loptu rukom u vlastitom kaznenom prostoru, AEK je dobio jedanaesterac kojeg je u 93. iskoristio Nordin Amrabat i donio svojoj momčadi važna tri boda.


Dva dana nakon poraza, Volos je na svojim kanalima objavio kako raskida ugovor s nesretnim Kružliakom koji je u klubu proveo tek nešto više od dva mjeseca i upisao samo tri nastupa. Ono što je najbizarnije od svega je način na koi se Volos oprostio od svojeg igrača. U vrlo kratkom priopćenju na svojoj web stranici klub iz Volosa objavio je: "Klub objavljuje da je sporazumno raskinuo ugovor s Dominikom Kružliakom. Ne želimo mu sreću u daljnjoj karijeri, ali ćemo ga sigurno zapamtiti".

Nema što, ovakav raskid ugovora još zaista nismo vidjeli...



Tagovi

AEK

Ostale Vijesti